Sprekers

Maak kennis met onze top sprekers.

Ze kunnen niet wachten om met jullie hun verhaal, kennis en ervaring te delen.

Sofie Sun

Sofie Sun | Event Organisator & Werkgeluk mentor

Keynote: Define Your Happiness

Sofie Sun (1986-, China) komt in 2007 voor haar studie naar Nederland en daar is ze blijven wonen. Ze studeert aan de Universiteit Leiden en behaalt in 2010 haar masterdiploma in Nederlandse letterkunde. In de afgelopen tien jaar vertaalt ze meer dan 100 boeken van het Nederlands naar het Chinees.

Sofie is gefascineerd door het onderwerp geluk, vooral werkgeluk. Daarom richt ze in 2018 haar eigen bedrijf Build Your Happiness op. Deze duizendpoot werkt ook als organisatiecoach, waarbij ze zich richt op betrokkenheid en werkgeluk. Van 2019 tot 2020 is ze interim Chief Happiness Officer bij ABN AMRO.

Haar missie is om organisaties te helpen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat iedereen kan zijn wie hij of zij werkelijk is. Volgens haar is dát de basis om gelukkig op je werk te zijn.

In haar talk deelt ze met jou wat geluk voor haar betekent en hoe jij ook de eerste stap kan zetten om dichter bij jouw geluk te komen.

Mo Gawdat | voormalig Chief Business Officer | Google [X]

Keynote: De logica van geluk op het werk

Mo heeft een indrukwekkende carrière van 27 jaar. Zijn laatste rol was Chief Business Officer bij Google [X].

Mo is ook de auteur van Solve for Happy: Engineering Your Path to Joy (2017). Op basis van zijn twaalf jaar durende onderzoek naar het onderwerp geluk creëert hij een algoritme en een effectief model, waarmee je een ​​continue staat van geluk bereikt. En dat geluk hangt niet af van de omstandigheden van je leven. Nee, het werkt voor iedereen, in elke situatie.

Solve for Happy is de persoonlijke moonshot van Mo. Zijn doel? Mo wil zijn geluksboodschap aan een miljard mensen over de hele wereld overbrengen met zijn stichting One Billon Happy. #onebillonhappy

Tegenwoordig houdt Mo zich ook bezig met zijn podcast Slo Mo. Hiermee wil hij nog meer geluk verspreiden in de hele wereld.

Op dit event besteedt Mo aandacht aan werkgeluk. Na afloop van Mo’s keynote weet je precies welke stappen je morgen kunt zetten om een werkomgeving te creëren die het werkgeluk vergroot.

Bruce Daisley | voormalig Vice President | Twitter EMEA

Keynote: Herontdek het plezier in je werk.

Bruce is een bestsellerauteur en technologieleider uit het Verenigde Koninkrijk. Hij wordt beschouwd als één van de meest gerespecteerde opinieleiders op het gebied van werkcultuur en de toekomst van werk. Zijn publicaties verschenen in de Washington Post, Harvard Business Review, Wall Street Journal en The Guardian.

Zijn boek The Joy of Work is de bestverkochte hardback van 2019 in het Verenigd Koninkrijk. Deze internationale bestseller is bovendien in 14 talen vertaald. Eerder runt Bruce meer dan een decennium Twitter en YouTube (bij Google) voor Europa. Toen hij Twitter verliet, was hij de hoogste leider van Twitter buiten de VS.

Bruce is ook de host van de Apple # 1 Business Chart-podcast Eat Sleep Work Repeat over werkcultuur. Momenteel besteedt hij zijn tijd aan de toekomst van de cultuur op de werkvloer.

In zijn keynote deelt Bruce Daisley enkele lessen uit de meest optimale werkculturen met je. Hij onthult het geheim hoe de meest succesvolle bedrijven die culturen behouden. Zelfs zonder kantoor.

Nancy Beers | Happy Scrum Master

Serious Play: Play it forward!

Nancy Beers staat bekend als de Happy Scrum Master. En eindelijk heeft ze ontdekt wat ze wil zijn nu ze groot is. Met een achtergrond in de IT, het lesgeven, de muziek, gamification en alles rondom Agile is ze een alleskunner geworden, die innovatie aanwakkert, creativiteit stimuleert en die houdt van een beetje gekkigheid. En wij houden van haar.

Nancy’s missie: verander de wereld, één spel tegelijk.

In haar interactieve sessie neemt Nancy je mee langs al het wetenschappelijke bewijs dat spelen cruciaal is om je geluk en andere aspecten in je werk en leven te definiëren. Want heb jij al helder waar je écht gelukkig van wordt?

Wat je kunt verwachten: veel energie en spelvormen die je morgen al in de praktijk kan toepassen. Gebruik ze bijvoorbeeld om meer fysieke ervaringen te creëren tijdens je volgende online vergadering. En nu horen we je denken: ‘Hoe dan?’ Nancy legt het je haarfijn uit.

Om met Nancy te spreken: Let’s do it! Play hard, play hard!

Lisanne Beijk

Motivatie en betrokkenheid in een digitale omgeving

Als er één woord is dat Lisanne Beijk definieert, is het ‘energiek’. Ze is ondernemer, doet aan kickboksen en runt ondertussen haar eigen bouwproject. Na haar studies sociologie en beleid en organisatie, deed ze uitgebreid ervaring in de consultancywereld op. Nu is ze general manager bij gamification start-up en Microsoft partner The Cue.

The Cue ontwikkelt games voor A-merken en grote Nederlandse en internationale organisaties die met Office365 werken. Met behulp van deze games leren medewerkers effectiever met verschillende Microsoft programma’s werken, waardoor productiviteit, motivatie en onderlinge betrokkenheid stijgen. Precies uit dat laatste haalt Lisanne haar energie.

Als hekkensluiter op het event zal zij het tijdens haar sessie hebben over hoe je motivatie en betrokkenheid hoog houdt. Voor jezelf, maar ook binnen je team en organisatie. Of je nu digitaal, hybride of volledig offline werkt.

Buffi Duberman

Host

“Ze heeft de Nederlandse popscene goed Engels geleerd”, aldus de Volkskrant.

“Buffi, de grammaticafee, zorgt ervoor dat je tekst klopt”, volgens NRC Handelsblad.

Buffi Duberman is de Personal English Coach van artiesten als Wouter Hamel, Racoon, Jacqueline Govaert, Tim Knol en Within Temptation. Daarnaast staan er diverse topacteurs, politici en CEO’s in haar klantenportfolio. Ook is ze een officiële TEDx-sprekercoach. Buffi’s missie is om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer zegt: ”I feel myself at home”.

Buffi is in New York geboren. In 1991 verhuist ze voor de liefde naar Den Bosch. Daar werkt ze de afgelopen 25 jaar met hart en ziel aan het verbeteren en veranderen van de manier waarop Nederlanders Engels leren. En nu is ze de bekendste coach Engels van Nederland.

Buffi’s passie, eerlijkheid en humor komen tot uiting in alles wat ze doet. Ze is een rulebreaker, een gamechanger en een communicatiefee die je laat schateren, keihard laat werken, heel veel leert en die je huiswerk geeft met een knuffel!

Over Define Your Happiness

Hoe blijf jij in deze veranderendeonvoorspelbare wereld goed in je vel zitten, nu we weten dat alles niet meer terug naar dat oude normaal gaat?
Hoe creëer en vergroot je het werkgeluk voor jezelf en ook voor de ander?
Hoe zorg je voor een goede werk- en privébalans, nu je je werk letterlijk vanuit huis moet doen, zodat je en je collega’s niet omvallen?
Hoe ga je om het gemis van sociale contacten, zodat je verbonden blijft met je collega’s en dat de teamspirit niet verdwijnt?
Hoe creëer je fysieke belevingen en verbinding tijdens online meetings, nu iedereen thuiswerkt?

Onze sprekers gaan nog veel meer met je delen hoe je beter kan omgaan met the future of work – hybride werk.

Koop je ticket