sound & Solid
sound & Solid

De geboorte van
Happiness Journey

Sofie staat als kind al graag op het podium. Het is haar droom om ooit een TED-talk te houden. In juli 2020, midden in de coronacrisis, zegt ze tegen haar vriend Marco: “Waarom organiseren we niet een Happiness at Work event? Dit onderwerp is zo belangrijk, zeker in deze uitdagende tijden. Het verdient veel meer aandacht. Ik zou graag voor duizend mensen op het podium staan en mijn verhaal over geluk met hen delen. Ik wil dat ze geïnspireerd raken en actie gaan ondernemen.”

“Geweldig idee!”, zegt Marco, die net zo bevlogen is als Sofie als het om geluk gaat. “Weet je wat? Ik heb altijd eventmanager willen worden. Laten we het gewoon doen!”

Twee dromen komen tegelijkertijd uit
Op dat moment worden Sofie en Marco partners, zowel in het leven als in de business. Hun hart en missie zijn met elkaar verweven. Ze brainstormen urenlang en schrijven de namen op van inspirerende sprekers op gebied van geluk, werkgeluk, werk op afstand, leiderschap, verandering, mensgericht werk etc. Ze leggen hen hun plan voor per e-mail. En dan begint het wachten. Zou er iemand reageren? Nou… dat doen ze. En hoe!

De ene na de andere inspirerende spreker zegt ‘ja’
Vanaf het allereerste moment krijgen ze positieve reacties. Van opinieleiders als Ben Tiggelaar, Jos Burgers, Mo Gawdat, Bruce Daisley, Tony Crabbe… en nog veel meer! Allemaal inspirators die in de droom van Sofie en Marco geloven en die hun verhaal willen delen. Sofie en Marco zijn zo verrast en enthousiast dat ze besluiten hun hart te volgen. Happiness Journey is geboren.

Word je bewust van je geluk
Het belangrijkste doel van de eventserie Happiness Journey is om mensen bewuster te maken van hun eigen werkgeluk. En dat werkgeluk heeft een directe impact op je levensgeluk. Twee vliegen in één klap dus. Die bewustwording is juist nú zo nodig, omdat de uitdagingen en gevolgen van COVID-19 het moeilijk maken om het evenwicht en geluk te vinden en te houden. Thuis en op het werk. Happiness Journey brengt daar verandering in.

Sofie en Marco gaan je motiveren en inspireren.
Ze moedigen je aan om actie te ondernemen tijdens deze prachtige reis, die méér positiviteit en geluk creëert. Ze nodigen je uit om samen met hen geluk en verbinding over de hele wereld te verspreiden.
Doe je mee?

Over Define Your Happiness

Hoe blijf jij in deze veranderendeonvoorspelbare wereld goed in je vel zitten, nu we weten dat alles niet meer terug naar dat oude normaal gaat?
Hoe creëer en vergroot je het werkgeluk voor jezelf en ook voor de ander?
Hoe zorg je voor een goede werk- en privébalans, nu je je werk letterlijk vanuit huis moet doen, zodat je en je collega’s niet omvallen?
Hoe ga je om het gemis van sociale contacten, zodat je verbonden blijft met je collega’s en dat de teamspirit niet verdwijnt?
Hoe creëer je fysieke belevingen en verbinding tijdens online meetings, nu iedereen thuiswerkt?

Onze sprekers gaan nog veel meer met je delen hoe je beter kan omgaan met the future of work – hybride werk.

Koop je ticket